Zoeken
  • Danny van der Sluijs

Een dag op pad voor het goede doel

Bijgewerkt: 1 aug 2019

Druk Druk Druk!


Albums maken, foto’s sorteren, shoots plannen; Zoveel te doen!


En zo ook mijn zus Naomi, een heel drukke studie, werk, stress, tentamens! En toch weet ze al jaren tijd vrij te maken om 2 weken in de zomervakantie als vrijwilliger zich in te zetten voor de kinderen bij een vakantie van Stichting Wigwam.


Vorig jaar mocht ik al een dag mee lopen met het team van geweldige vrijwilligers die zich elke dag weer inzetten om voor de kinderen een absolute top vakantie neer te zetten!


Zo was ik er ook afgelopen woensdag weer bij, warmte records werden verbroken! Maar het plezier was er zeker niet minder om!


Vanaf een uur of 10 mocht ik deel uitmaken van het dagprogramma, waar we begonnen met een groepsfoto. Aansluitend ging iedereen met zijn of haar begeleider op foto. Het fotograferen van de kids was soms wel een uitdaging, zeker als het geposeerd en ver uit hun comfortzone is. Het mooie om te zien is hoe de vrijwilligers hier mee omgaan, en hoe ik met hen kan samenwerken om zelfs de kinderen met een fotograaffobie leuk op de foto kan zetten.




Vorig jaar heb ik al een portret gemaakt van Raisah met haar begeleiders, een foto met

trots groot in huis hangt. De eerste vraag van de dag kwam dan ook van haar zusje Rehanna, die de foto van vorig jaar graag nog een keer wilde maken. En natuurlijk doen we dat met veel plezier! In de avond heb ik het plezier de ouders van de meiden te ontmoeten, zoveel gastvrijheid en positieve energie kom je niet vaak tegen! Met als eerste een bedankje voor de foto van vorig jaar, en hoeveel deze betekent voor het gezin. Aansluitend onder gastvrije dwang een klein hapje mee gegeten, heerlijke Surinaamse kip op het menu!


Het doel van de Wigwam vakantie wordt zeker bereikt dankzij de top vrijwilligers, die het mogelijk maken. De kinderen hebben de tijd van hun leven en de ouders vinden de vaak nodige rust van de dagelijkse zorgen voor de kinderen. Ik ben superblij dat ik nu 2 jaar iets moois heb kunnen betekenen voor de kinderen en hun ouders!



Mocht je meer willen weten over wat Stichting Wigwam doet, en wat je misschen wel voor ze kan betekenen, kijk dan eens op www.stichtingwigwam.nl

97 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven