Zoeken
  • Danny van der Sluijs

Vastleggen van emotie.

Iets waar ik me inmiddels al 6 jaar mee bezig houd; het vastleggen van emotie, gelukkig zijn het voornamelijk blijdschap, geluk en soms gezonde spanning de emoties die de overtoom hebben.


Zoals iedereen op verjaardagen ervaart; makelaars krijgen taxatie vragen, boekhouders moeten belastingadvies aan oom geven, om over ICT’ers nog maar te zwijgen! (Immers kost het toch maar 2 minuten om de computer opnieuw te installeren?)Uiteraard geldt dat ook voor fotografen, vaak erg leuk om te doen, maar soms ook heel bijzonder. Een van de eerste modellen waar ik mee werkte was mijn nichtje Cheyenne, meerdere malen stond ze al model voor het testen van gekke concepten, testen van lampen, technieken en locaties.In 2018 nam ze de rigoureuze beslissing uit Nederland te vertrekken. Na lang wachten


heeft ze de keuze gemaakt te gaan werken als Au-Pair in New York. Alles en iedereen achterlatend zelfstandig aan een nieuw avontuur beginnen.

In haar afwezigheid is onze eigen grote droom uitgekomen, de geboorte van onze dochter Sydney. Gelukkig bood Skype een uitkomst maar konden we zelf niet wachten om Sydney aan haar voor te stellen.


Afgelopen week begon ze aan de lange vlucht terug naar Nederland, maar niet voordat ze me had gevraagd of ik haar aankomst wilde vastleggen op Schiphol. Uiteraard was het antwoord ja!


Samenzwerend met haar moeder hebben we gelijk geregeld dat ze op het vliegveld onze dochter voor het eerst zou ontmoeten.


De foto’s spreken voor zich! Foto’s die Sydney voor de rest van haar leven mee neemt, hoe Tante Nichtje voor het eerst geknuffeld werd. En voor Cheyenne zal het altijd bijzonder blijven haar terugkomst in Nederland terug te kunnen kijken.


Op korte termijn zal Cheyenne me gaan bijstaan bij verschillende fotoshoots en presentaties, waarvan ik nu al weet dat het een groot feest gaat worden!


Welkom terug!
118 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven