top of page
bruid in sodafabriek trouwfoto

Bruidsfotografie

Een dag om niet te vergeten doe je door deze vast te leggen. Bij jullie speciale dag wil je dat deze wordt vastgelegd als een verhaal in fotovorm. Zo kun je later terug gaan naar de herinneringen van deze mooie dag.

Danny is zeer ervaren in zijn werk als bruidsfotograaf en deelt graag zijn ervaringen met jullie als bruidspaar. Zo kan hij goed meedenken om bijvoorbeeld de beste locatie te vinden voor je bruidsreportage.

Danny zijn kracht ligt vooral in het journalistiek vastleggen van jullie dag. Dat betekent niet poseren voor de camera maar dat jullie je dag beleven alsof er geen fotograaf bij aanwezig is.
Puur zijn in jullie moment. Het gaat juist om het moment van de happy tears van moeders of om de emoties van je familie en vrienden terwijl jullie het ja-woord geven. 

Als persoon is Danny enthousiast, sociaal zeer vaardig, vrolijk en ambitieus. Hij zorgt ervoor dat het beste plaatje wordt geschoten op jullie mooiste dag.  Bruidsfotografie met Danny van der Sluijs betekend dat hij de gehele dag bij jullie aanwezig is. Informeer naar de extra opties die hij te bieden heeft. Bijvoorbeeld videografie, luxe trouwalbums of direct photoprinting op locatie.

Weten of jullie datum beschikbaar is?

Bedankt voor je bericht, ik zal zo spoedig mogelijk contact opnemen

Ervaringen van bruidsparen

Wauw, wat een dag, en wat een fotografen.

Als zelfs onze gasten benoemen dat Danny en Elisa elk moment zagen, dan doe je echt iets goed!

 

Deze fotografen voelden meer als vrienden dan als 2 individuen die foto's maken.

 

 

Danny en Elisa laten je vanaf het begin op je gemak voelen. En niet geheel onbelangrijk, ze maken fantastische foto's, met veel enthousiasme en oog voor detail!

- Nick & Myrthe

Same Day
Bedankjes

Op zoek naar een uniek bedanktje voor jullie gasten? 

Niets is zo persoonlijk als een foto van jullie fotoshoot op het bedankje! Samen kijken we naar het ontwerp en op de dag zelf kunnen jullie kiezen uit een aantal foto's die passen bij jullie ontwerp.

Bedankjes zijn al mogelijk vanaf 50 stuks. 

 


 

vanaf € 1,99 per stuk

DvdS_PortretShoot_productfoto_240402_001.jpg
bottom of page