top of page
DvdS_Portfolio_bruiloft (1 of 4).jpg

Bruidsfotografie

Een dag om niet te vergeten doe je door deze vast te leggen. Bij jullie speciale dag wil je dat deze wordt vastgelegd als een verhaal in fotovorm. Zo kun je later terug gaan naar de herinneringen van deze mooie dag.

Danny is zeer ervaren in zijn werk als bruidsfotograaf en deelt graag zijn ervaringen met jullie als bruidspaar. Zo kan hij goed meedenken om bijvoorbeeld de beste locatie te vinden voor je bruidsreportage.

Danny zijn kracht licht vooral in het jounalistiek vastleggen van jullie dag. Dat betekend niet poseren voor de camera maar dat jullie je dag beleven alsof er geen fotograaf bij aanwezig is.
Puur zijn in jullie moment. Het gaat juist om het moment van de happy tears van moeders of om de emoties van je familie en vrienden terwijl jullie het ja-woord geven. Daarom werkt Danny altijd met een vaste partner in fotografie, Elisa. Samen vormen zij een perfect duo tijdens jullie bruiloft waardoor er vanuit meerdere hoeken de mooiste momenten worden vastgelegd.

Als persoon is Danny enthousiast, sociaal zeer vaardig, vrolijk en ambitieus. Hij zorgt ervoor dat het beste plaatje wordt geschoten op jullie mooiste dag.  Bruidsfotografie met Danny van der Sluijs betekend dat hij de gehele dag bij jullie aanwezig is. Informeer naar de extra opties die hij te bieden heeft. Bijvoorbeeld videografie, luxe trouwalbums of direct photoprinting op locatie.

Ervaringen van bruidsparen

“Een topfotograaf!! Hij denkt met je mee luistert naar je wensen. Hij is echt overal bij. Elk moment, zonder dat je het merkt en zo hebben wij echt hele mooie pareltjes tussen onze foto's waar de emotie van af te lezen is.

(Zo dankbaar voor)

En mocht je denken maar... waarom is die prijs dan lager dan bij een andere topfotograaf bedenk dan dat je in je handjes mag knijpen dat zo,n top fotograaf het wil doen voor die prijs!!! Want de kwaliteit die je ervoor terug krijgt is echt fantastisch!! Wij zijn echt heel blij dat danny onze dag heeft vastgelegd” 

- Erik & Jirina Boot

bottom of page