top of page
vrouw die thee drinkt in raamkozijn - Danny van der sluijs dannyvdsluijs

Portret Fotografie

Een goede portretfoto zorgt voor een goed beeld van wie jij bent. Jouw persoonlijke kracht mag goed worden vastgelegd op de foto en daar helpt Danny je graag bij. Door samen te kijken naar de beste invalshoek zorgt hij voor de juiste positie en belichting. Hierdoor creëeren jullie samen unieke portretten die je goed kunt inzetten voor je profielfoto, fotoschilderij of als foto als geschenk.

Naast portret fotografie is het vastleggen van het individue in een creatieve setting één van de creatieve uitdagingen die Danny graag met je aan gaat. Van parkeergarage, rooftopsetting of fabrieksloods. Het uitzoeken van de beste plek om jouw verhaal te vertellen wordt opgezocht. Dit kan ook betekenen dat er een mooie serie wordt geschoten in de studio.

Benieuwd naar wat Danny voor jou kan betekenen?

Neem contact op om jouw wensen te bespreken

Personal Branding

Een krachtige portretfoto is de eerste stap naar een sterk personal brand op platforms zoals LinkedIn en je (bedrijfs)website. Het is het beeld dat jouw professionaliteit, authenticiteit en persoonlijke kracht uitstraalt. Danny begrijpt het belang van een goede eerste indruk en staat klaar om jou te helpen.

Samen met Danny bekijk je niet alleen de beste hoeken en belichting, maar bespreek je ook hoe je jezelf wilt presenteren aan jouw professionele netwerk. Of je nu een ondernemer, een freelancer of een professional in dienstverband bent, jouw portretfoto is een essentieel onderdeel van je online identiteit.

Naast het creëren van een krachtig portret, helpt Danny je ook om jouw verhaal te vertellen via creatieve settings. Denk aan locaties zoals een moderne kantooromgeving, een inspirerende werkplek of een stijlvolle stadsscène. Het doel is om niet alleen jouw gezicht, maar ook jouw persoonlijkheid en expertise te laten zien.

DvdS_PortretShoot_personal branding3_220503_003.jpg
bottom of page